Ambulante Voetverzorging Patricia in Blaricum en Huizen

Welkom op mijn website! 

Openingstijden

Maandag t/m woensdag 

van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur

Overige dagen en tijden alleen in overleg. Geen avonduren!

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten als lid bij ProVoet, de landelijke organisatie voor de voetverzorging.

Ik ben sinds 2001 pedicure en gespecialiseerd in de diabetische voet. 

Diabeten hebben vaak een matige bloedsomloop, een verminderd gevoel in de voeten of beide. Door stoornissen in de bloedsomloop genezen wondjes of beschadigingen aan de (voet)huid moeilijker. Door het verminderde gevoel in de voeten wordt een diabeet niet tijdig door pijn gewaarschuwd dat er beschadigingen aan de voeten zijn ontstaan. Onbetekenende wondjes kunnen bij een diabeet ernstige gevolgen hebben. 

Het is verstandig om regelmatig door een gecertificeerde pedicure de voeten te laten controleren en indien nodig te laten behandelen. 

Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ben ik in staat professionele hulp  en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door uw ziektekostenverzekering gedekt. 

Vraag uw huisarts om een verwijzing naar de podotherapeut, zodat zij uw zorgprofiel vast kunnen stellen. 

Indien u recht heeft op een vergoeding, kunt u nadat u via RondOm Podotherapie of 2Care Podotherapie uw profiel heeft laten vast stellen een afspraak maken bij Voetverzorging Patricia.

RondOm Podotherapie 088 - 11 80 500

2Care Podotherapie 035 - 73 70 677

 
 

Contact opnemen

voeten 2

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.